VASTGOEDSTYLING

HELLO, IT'S ME

  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

Staat uw woning te koop maar raakt deze niet verkocht? Of gaat het huis binnenkort in de verkoop en weet u op styling gebied niet hoe u dit moet aanpakken? Dan is dit het juiste moment om een gecertificeerd vastgoedstylist in te huren. Er is maar één eerste indruk en deze moet goed zijn om potentiële kopers, kopers te laten worden. Hiermee kan ik helpen.

Een vastgoedstylist zorgt er kort gezegd voor dat uw woning volledig verkoopklaar gemaakt wordt en kan zorgen voor een hogere waardebepaling . De makelaar of de verkoper kunnen vaak nauwelijks objectief naar een woning kijken en deze dan ook niet zo presenteren. Ik, als vastgoedstylist, kan dit wel, want wist u dat kijkers op woningsites in de eerste 15 seconden al bepalen of een huis ''goed voelt''? De kans is dus groot dat u door middel van een (klein) budget uw woning sneller verkocht krijgt.

Ik ga aan de slag middels een uniek concept op de Nederlandse markt, namelijk het zogenaamde ''hands-on''-concept. Dit wil zeggen dat ik daadwerkelijk mijn handen uit de mouwen steek en niet alleen advies geeft over de styling van uw woning. Door de styling worden de pluspunten van uw woning optimaal in beeld gebracht, wat uitnodigt tot een bezichtiging en de woning bereikbaar maakt voor een breed publiek. Naast het stylen is het ook mogelijk om de, door mij gemaakte fotoreportage, te ontvangen op een USB-stick. Deze foto's zijn geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken als verkoopfoto's.

Het is mogelijk een vrijblijvend intakegesprek in te plannen zodat ik uw te koop staande woning kan bekijken en hieruit kan opmaken wat ik voor u kan betekenen. Lijkt het u nu ook een goede beslissing om mij in te huren als vastgoedstylist? Neem dan gerust contact met mij op via lisakleinjans@gmail.com of klik in het menu hierboven even op ''contact'' voor alle contactgegevens.

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now