STYLING | SLAAPKAMER MAKE-OVER

9 Jan 2018

Nieuw jaar, nieuwe ideeën! Al een tijd wilde ik onze slaapkamer aanpakken. Heel fris al die witte muren maar ook daar raakte ik op uitgekeken. Tijd om wat meer sfeer te brengen in de slaapkamer zónder de rust ervan te verstoren. De make-over is done en de muur heb ik op de laatste dag van 2017 geverfd, lees je mee?

 

 

 

''De rust in de slaapkamer vind ik erg belangrijk, maar sfeer ook''

 

 

 

De slaapkamer is vrij groot en ik wilde dat niet als reden gebruiken om er veel meubels of accessoires in te plaatsen. De rust in de slaapkamer vind ik erg belangrijk, maar sfeer ook. Die sfeer miste ik nog en ging hiermee aan de slag door via Pinterest allemaal mooie plaatjes te verzamelen. Dit is ook echt handig als je een moodboard wilt maken voor andere ruimtes. Je verzamelt eerst wat je mooi vind, wat voor sfeer je wilt creëren, wat voor kleuren en/of materialen je wilt gebruiken en voila! Zo kon ik mij een goed beeld schetsen over hoe de sfeer in de slaapkamer uiteindelijk moest worden.

 

 

 

 

Al snel was ik erover uit dat er een donkere kleur tegen de muur aan moest. Uiteindelijk is het een matzwarte kleur van Flexa geworden. Zwart komt in ons Scandinavische interieur wel meer voor dus op deze manier matchen alle kamers met elkaar.

 

De IXXI die ik bestelde past perfect bij de kleur van de muur en ons bed. Daarom heb ik er ook voor gekozen om de achterwand van ons bed te schilderen en niet een andere muur van de kamer. Het gaf mijn in ieder geval een instant happy feeling, donker maar sfeervol!

 

 

 

 

Verder heb ik ervoor gekozen om de twee kasten op de slaapkamer in wit te kopen en niet teveel andere accessoires in de slaapkamer te plaatsen. Wel zette ik een prachtige Monstera plant in de kamer neer die zorgt voor net dat beetje groen. Ondertussen slapen wij al een paar nachten in onze ''nieuwe'' kamer en zijn we beide heel blij met het eindresultaat (voor nu, hihi). Wat vinden jullie van de slaapkamer make-over?

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now