CHEER FOR CHAIRS | WELKE IS JOUW FAVORIET?

20 Dec 2017

Iedereen heeft ze in huis. Ze staan om de eetkamertafel of als pronkstuk in de woonkamer. Ik heb het natuurlijk over de stoel. Ze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur en tegenwoordig een echte blikvanger in huis. Naast het zitcomfort is het ook belangrijk dat de stoel een mooi uiterlijk heeft, zeker als deze een ereplaats krijgt in je interieur. Maar dan begint het pas, welke stoel kies je dan?

 

Tijdens mijn zoektocht naar onze nieuwe (toekomstige) eetkamerstoelen stuitte ik op de site van Vintagelab15 en was gelijk verkocht. Door verschillende posts op instagram met deze prachtige stoelen kun je ook niet om deze website heen. Vintagelab15 verkoopt betaalbare en moderne meubels voor ieder soort interieur. Ze kiezen modellen naar de laatste woontrends en hebben als missie om een stijlvol interieur voor iedereen toegankelijk te maken. De meeste meubels kunnen ook in verschillende kleuren geleverd worden en doordat de producten zonder tussenhandelaren verkocht worden, blijven de prijzen laag en betaalbaar voor ieders portemonnee.

 

De stoelen worden ingevoerd uit voorraad vanuit verschillende Europese landen en daardoor worden de producten binnen 2 werkdagen geleverd. Naast deze snelle service en de betaalbare prijzen krijg je ook nog eens 2 jaar garantie. Dit vind ik toch altijd een prettig idee wanneer ik meubels ga aanschaffen die je voor een lange tijd in je interieur wilt gebruiken. Ik wil graag mijn 3 favorieten delen met jullie, deze stoelen staan dan ook op mijn wish-list.

 

Als eerste de DKR stoel in de kleur wit. Het is geen geheim dat ik, net als menig andere, hou van de kleur wit. Dus deze basis wil ik graag terug laten komen in mijn eetkamerstoelen. De DKR stoel is een comfortabele en trendy stoel die past bij iedere eetkamertafel. Simpel design maar toch een eye-catcher.

 

 

Mijn tweede favoriet is de DAR kuipstoel in de kleur wit. Het leuke aan deze stoel is dat het armleuningen heeft en daardoor het zitcomfort nog meer verhoogd. Hierdoor kan ik nog langer natafelen, want als ik iets heerlijk vind is het dat! Nog een mooi detail; deze stoel heeft een chromen onderstel. Hij is eventueel ook te bestellen met een witte of houten onderstel maar het chroom vond ik mooi samenkomen met het chromen onderstel van de schommelstoel.

 

 

Als derde en laatste favoriet wil ik jullie voorstellen aan de RAR schommelstoel. Dit mooie model wil ik graag bij de zithoek betrekken en een heerlijk vachtje in leggen. Hierdoor krijgt het een gezellige ‘thuis’ uitstraling en is het een mooie blikvanger in je woonkamer. Ook hierbij kies ik voor de kleur wit. Tijdloos en altijd te combineren bij elk interieur, ook als deze tussentijds nog zou veranderen. Het onderstel van de schommelstoel is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren evenals het hout.

 

 

Ik hoop dat ik jullie zo wat inspiratie heb gegeven om een mooie zit- en eethoek te creëren. Een die tijdloos is én ook nog eens betaalbaar. Want als we eerlijk zijn, is de prijs ook belangrijk omdat er velen met mij ook last hebben van steeds terugkerende ‘veranderdrang’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now