CHRISTMAS | HOE DEK JIJ DE TAFEL?

23 Dec 2017

Nog even en dan is het zover, kerstmis! Het jaar is wat mij betreft omgevlogen en kan het dan ook bijna niet geloven dat het zondag al kerst is. Dit jaar komt mijn familie bij ons brunchen tweede kerstdag, hoe leuk? Ik dekte alvast onze kersttafel zodat ik weet hoe ik het moet presenteren als iedereen ons komt bezoeken. Lees je mee?

 

 

 

Het stylen van onze kersttafel is dit jaar een feest omdat we eindelijk in ons eigen huis mijn familie kunnen ontvangen! Het begint met een mooi antraciet kleurig tafelkleed wat ik stiekem al eens gebruikt heb als er eters over de vloer kwamen. Deze steekt lekker af tegen de witte basisborden en geeft gelijk sfeer aan tafel. Het leukst vind ik om ook wat groen van de kerstboom terug te brengen aan tafel zonder er een heel boompje te hoeven neerzetten. We zitten toch met zijn 12'en aan tafel dus alle plek is welkom.

 

 

 

 

Als accentkleur heb ik gekozen voor goud omdat ik dit ook in ons verdere interieur heb verwerkt en ik dit een geweldige accentkleur vind bij donkere kleurtinten. Met deze speciale dagen vind ik het ook leuk om met goud te werken omdat het nét dat beetje extra geeft aan het geheel. Als eenmaal iedereen komt eten tweede kerstdag wil ik nog een zwart lint toevoegen met een naamkaartje eraan rondom de borden en het gelukskoekje, just for the finishing touch.

 

 

 

En als laatste wil ik jullie onze kerstboom niet onthouden. Dit jaar weer een niet te grote boom met cottonballs in plaats van de traditionele lichtjes. De kerstballen zijn dit jaar van verschillende lichte en donkere roze kleuren gecombineerd met wat brons kleurige sterren en mooie papieren hangers die ik kocht bij Dille & Kamille. Ik vind het een heerlijke hoek geworden in onze woonkamer wat gelijk nog meer sfeer geeft dankzij onze donkere muur.

 

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om een mooie kersttafel te dekken en via deze weg wil ik jullie ook prettige en liefdevolle kerstdagen toewensen en proost ik op een mooi nieuw jaar! *

 

 

 

*De artikelen die ik gebruikt heb voor de kersttafel: Tafelkleed - H&M home, witte borden - Ikea, grijze borden - handgemaakt en meegenomen uit Lissabon, whiskey glazen - Hema, Bubbel en wijnglazen - Hema, zilveren bestek - plus (spaaractie), lepel goud - Sostrene Grene, gelukskoekjes - Hema, antraciete kommetjes - Urban Nature Culture, houten lepel - Urban Nature Culture, ananas schaaltjes - kwantum, suikerzakje - uashmama (via Moes & Griet), kleine lepel goud - Sissyboy, kleine mesjes goud - Sissyboy, grote blauwe schaal - House Doctor (via Sissy boy), versiering op de tafel goud - kwantum, gouden kaarsenkandelaar - H&M home, kleine geurkaarsen - H&M home en waterkaraf - H&M home. *

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now