WE GOT NEWS | EEN GROTE GEBEURTENIS

13 May 2017

Wij hebben nieuws! En met wij bedoel ik Luc (mijn vriend) en ik. Want wij gaan VERHUIZEN! Yes, eindelijk mag iedereen het weten want vanaf gisteren is het definitief. Ons huidige appartement is officieel verhuurd en de sleutels van ons nieuwe huis hebben we al gekregen. Reden voor champagne én een traantje om van alles en nog wat. Ik neem jullie mee in deze achtbaan, lees je mee?

 

Het hoge woord is eruit en wat ben ik blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen. In het dagelijkse leven ben ik een open boek maar nu moest ik, best lang voor mijn doen, mijn mond houden over ons verhuis-nieuws. Waarom? Omdat we niet 3 straten verderop gaan verhuizen maar echt verhuizen next level. We gaan namelijk weer terug naar het zuiden waar onze roots liggen en we bijna al onze vrienden en familie hebben wonen. Dit zal sommige van jullie misschien niet helemaal verrassen gezien ik toch wel altijd een beetje last van heimwee heb gehad. Vooral omdat ik deze 2 jaar in Schiedam in mijn achterhoofd hield dat het ''tijdelijk'' was. Tijdelijk werd iets langer maar ik ben dankbaar voor alles en iedereen die ik heb ontmoet en met wie ik heb mogen groeien. Want dat is iets waar ik ontzetten dankbaar voor ben, de groei en de ontwikkeling die je jezelf ziet maken.

 

 

200 km verderop verhuizen heeft heel wat voeten in de aarde. Nadat Luc en ik samen hebben besloten terug te gaan moesten er heel wat mensen en instanties op de hoogte worden gebracht. Veel mails en telefoongesprekken verder zijn we nu hier. Ons appartement is verhuurd aan een geweldig leuk stel die ook dichterbij familie wilde gaan wonen en zelf hebben we ook een nieuwe woning gevonden, namelijk een huis! Het huis is niet gekocht maar gehuurd, maar het leukste moet nog komen want we wonen in het huis naast mijn opa. Hoe leuk is dat? In onze familie zijn we ontzettend hecht dus dit was voor ons wel heel erg bijzonder. Lekker makkelijk ook, als ik eens wat suiker moet lenen of als ''het strijkijzer kapot is''...

 

 

Waar ik mij misschien nog wel het meest op verheug is de inrichting. Het huis heeft een mooie lichtgrijze laminaatvloer en veel muren zijn al wit. Maar naast wit wilde ik ook kleur toevoegen in huis, zoals wij dit nu ook hebben. In de woonkamer komt dan ook een prachtige nieuwe tint op de muur maar daarover later meer. Ook het toilet moest eraan geloven want de plannen daarvoor zijn donker en duister... Mijn handen jeuken ervan. En er gaat dan ook éindelijk een nieuwe bank komen. Can I get a  whoop whoop?!

 

 

De afgelopen weken ben ik ook wat rustiger of nauwelijks te vinden op Instagram. Dit heeft hier ook allemaal mee te maken want helaas pakken onze dozen zichzelf niet in. Tijdens maar vooral na ons grote avontuur ga ik natuurlijk met volle kracht mijn Instagram weer oppakken, maar gezien ons appartement al aardig leeg is is foto's schieten nu niet echt het goede moment. Waarom nu al dozen inpakken? Omdat de verhuizing einde deze maand gaat plaatsvinden. Super snel al en zo snel vloog de tijd ook richting deze dag. Het is een heel dubbel gevoel, gezien ik van alle lieve vrienden die ik gemaakt heb hier boven de Rijn ook een soort van afscheid moet nemen, mijn baan bij Loods 5 moest opzeggen en natuurlijk je huis gaat achterlaten waar je toch 2 jaar hebt gewoond. Maar naast deze minder leuke kant verheug ik mij enorm op dit nieuwe avontuur en gaan wij met heel veel positieve energie terug naar Limburg.

 

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Lees dan mee via mijn Instagram en website want hierop ga ik de verhuizen/verbouwing bijhouden!

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now