HAY | ZOVEEL MOOIS UIT DENEMARKEN

10 Mar 2017

Iedere interieur-fanaat kent of heeft wel een item in huis van het HAY. Het uit Denemarken afkomstige en in 2002 opgezette internationale merk groeit ontzettend hard en vanaf zijn meubel-introductie (een jaar later) is HAY niet meer weg te denken uit onze interieurs. Alle items zijn gecreëerd van duurzame en hoogwaardige materialen waar kwaliteit en ambachtelijkheid een grote rol in spelen. Ontzettend inspirerend om zo'n succes verhaal te zien groeien!

 

 

 

Dankzij een win-actie die opgezet werd door Mister Design won ik pas geleden een pracht exemplaar van het HAY Dot kussen in de kleur beige. Sindsdien is deze onmisbaar op de bank en wil ik graag even pronken met het feit dat dit kussen al een lange tijd op mijn wish-list stond en hij nu een mooie toevoeging is in ons Scandinavische interieur. Zelfs Faye heeft het kussen goed gekeurd, hoe lief!

 

De kleur van het Dot kussen past goed bij alle andere items bij ons thuis. Dit is ontzettend fijn, maar zelfs als ik de kleur van de muur zou veranderen (zoals nog al eens gebeurd) of een nieuwe bank zou krijgen (jaja, ook deze staat nog op de planning) zou het kussen een perfecte basis zijn om te gebruiken. Je kunt er alle kanten mee op en is dus in iedere woonstijl te gebruiken.

 

 

 

Eerlijk gezegd denk ik dat er meerder van jullie denken zoals ik ook gedacht heb over dit kussen. Namelijk vrij prijzig. En dit snap ik heel goed, het is geen item wat je snel zou meenemen als je een dagje gaat (interieur) shoppen. Overhalen tot kopen wil ik jullie dan ook niet, maar ik kan oprecht zeggen dat dit kussen zijn naam eer aan doet. Hij heeft een stevige toch comfortabele vulling waardoor je daadwerkelijk steun hebt als je hem in je rug of nek legt. Ook de stof van het kussen is stevig en kan tegen een stootje. Niet geheel onbelangrijk met het dragen van scherpere accessoires óf het hebben van huisdieren die met je kussen aan de haal gaan. Mijn conclusie: had ik dit mooie exemplaar niet gewonnen, dan had ik hem zeer zeker aangeschaft.

 

 

 

 

 

 

 

*Deze blog is tot stand gekomen door een winactie van Mister Design in samenwerking met Style and sugar*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now