DESIGNLETTERS | LIEFDE VOOR EEN MERK

13 Feb 2017

Langzaam maar zeker wil ik steeds meer designer-items in ons huis plaatsen. Ik maakte pas kort geleden goed kennis met het Deense merk Design letters. Het in 2009 ontstaande design merk is strak, legt de nadruk op zwart wit en is ontstaan door de liefde van Mette voor design en letters. Ondertussen is Design letters in meer dan 55 landen te verkrijgen, hoe te gek is dat?!

 

 

Toen Luc en ik gingen samenwonen was dit voor het eerst dus moest alles gekocht worden in een korte periode. Dat is ook de voornaamste reden dat we voor veel ''goedkopere'' items gekozen hebben. Niks mis mee, ben nog iedere dag blij dat we ons eigen plekje hebben en deze zo ingericht hebben zoals het er nu bij staat. Maar toch beginnen we, let wel; voornamelijk ik, langzaam deze items te vervangen voor onze droom items. Maar er staan nog veel items op mijn wishlist waaronder meer koppen van het mooie merk Design letters.

 

 

 

Naast de mokken heeft Design letters nog veel meer moois in hun assortiment. Van schalen tot bekers, van kussen hoes tot theedoek. Alles te verkrijgen en makkelijk in gebruik, mét natuurlijk een letter naar keuze.

 

 

Sinds dat ik bij Loods 5 werk heb ik meer waardering gekregen voor design. Best logisch als je ieder dag zoveel moois om je heen ziet, maar hierdoor kwam ik ook in aanraking met Design letters. Ik kocht pas mijn eerste item en ben nog steeds blij dat ik hem gekocht. Lekker genieten van een cappuccino of een verse munt thee uit deze mooie mok gemaakt van keramiek. En dat is precies waaraan ik nu ga zitten op de bank voor de tv. Liefde voor design!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now