STYLING | CHRISTMAS IS COMMING

19 Dec 2016

Ik heb jullie al een beetje laten meegenieten, maar het was zó een mooie opdracht dat het niet anders kon dan erover te bloggen. Dinsdag 6 december mocht ik met lieve Sabiha (s.a.b_lifestyle) een styling klus doen. En niet zomaar een, want heel restaurant ''de Beren'' in Zwijndrecht moest omgetoverd worden in kerstsfeer.

 

Een vintage kerst, dat was het thema voor het restaurant. Twee grote verdiepingen onderdompelen in kerstbomen, glitterballen, strikken en beren en dat in 1 dag tijd. Gelukkig waren alle spullen de dag van te voren al in de Beren gezet en we begonnen dan ook al om 8:00 u in de ochtend. Met 5 man sterk alles op tijd af te krijgen was nog wel een klus maar we hebben het gered én met een prachtig eindresultaat. Ik vond het heerlijk om druk bezig te zijn, lekker aanpakken. Perfecte klus voor mij!

 

 

Toen ik het aanbod van Sab kreeg om met haar samen te werken aan deze klus hoefde ik niet lang na te denken. JA dit wilde ik doen, natuurlijk! Zeker na deze hele dag bezig te zijn geweest met interieur en stylen (op een heel ander level) bevestigde bij mij het gevoel alleen nog maar meer dat dit is wat ik wil doen! Deze ervaring neemt niemand me meer af en ben heel trots op hoe we het met zijn 5'en verwezenlijkt hebben wat Sab al die tijd al in gedachten had.

 

 

 De foto's die ik genomen heb geven je een goede indruk van de sfeer die we wilde neerzetten. Traditioneel qua kleuren (vandaar ook 'vintage') waarin zelfs de beren een rol speelde. Hele mooie elementen zoals de oude kever die buiten staat te pronken, de grote volle kerstbomen die op een aantal plekken in en rondom het restaurant te vinden zijn en natuurlijk veel licht. Licht hoort bij kerst, maar wel warme lichtbronnen. De sfeer in  het restaurant bleef gezellig maar om je heen wordt je nu helemaal meegezogen in de kerstballen, al het groen en de vele glitters.

 

 

Het was hard werken, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard. Zeker nadat we zagen hoe mooi het eindresultaat geworden was en we alleen maar positieve reacties kregen van het personeel en de klanten. Want let's be honest, uiteindelijk doe je het daar allemaal voor toch?!

 

 

Ben je nu enthousiast geworden over de styling en wil je dit ook? Of heb je een ruimte thuis of op je werkplek waar je geen raad mee weet? Dan kun je deze link terecht bij s.a.b_lifestyle voor meer informatie. En denk je nu, ik heb een leuke klus in de toekomst en kan wel een handje extra gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan altijd via email of zoek bij contact even mijn gegevens op voor meer info! Ook kun je op mijn pagina onder het kopje portfolio nog meer foto's terugvinden van deze stylingklus.

 

 

 

 Tot slot wens ik iedereen fijne en gezellige feestdagen toe met veel liefde, samenzijn en lekker eten.

Merry christmas!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now