WALL DECORATION | WAT HANGT ER TEGEN JOU MUUR?

14 Nov 2016

Heb je eindelijk de muur in de kleur geverfd die je graag wilt, weet je niet goed wat er tegen de muur moet komen. Welkom in mijn wereld! Zoveel opties, maar wat is nu écht mooi? Ik ging op onderzoek uit en krimpte mijn wish-list in tot een paar ideeën. Kijken jullie mee?

 

Als je iedere dag bedolven wordt onder de mooie foto's op instagram krijg je ontzettend veel inspiratie maar toch ziet het altijd anders uit als je gaat bedenken hoe het in je eigen huis uitziet. Logisch natuurlijk, want iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Maar toch denk je dan; hoe zou het uitzien in mijn interieur?

 

Een van de opties is een mooi rek boven de tafel. Ik ken mezelf en mijn wisselende smaak maar al te goed en op deze manier kun je altijd je rek opnieuw stylen. Soms wat accessoires wisselen en klaar. Zo heb je telkens een ander zicht als je de kamer binnen loopt. Ben je hem zat in bijvoorbeeld je woonkamer? Dan kan hij nog altijd de keuken in en dienen als een handig rek voor je kruiden, kopjes en voorraadbussen.

 

 

 

Een andere optie is de bekende IXXI. Ben nog steeds fan van deze leuke speelse optie in plaats van een schilderij of poster tegen je muur. Je kunt eigen foto('s) gebruiken en het is ook mogelijk om per verschillende formaten en vormen te kiezen. Natuurlijk heeft IXXI ook een eigen foto collectie die je kunt gebruiken. Talloze verschillende opties dus, om naar jou wens je woonkamer nieuw leven in te blazen.

 

 

 

 

 

Dit zijn voorbeelden van IXXI's met verschillende designs en kleuren. Dankzij de zachte kleuren kan de IXXI gemakkelijk gecombineerd worden in ieder interieur. De kleuren zijn niet te aanwezig, maar wel voldoende om een eye-catcher te zijn. De achtergronden van de verschillende designs blijven rustig waardoor het de ontwerpen goed laat uitkomen maar niet je hele woonkamer 'overnemen'. Een echte kleurrijke versiering voor tegen de muur die gelijk je ook pakt als je de kamer binnenstapt.

 

Wat ook leuk én tevens een DIY (do it yourself) is, is borden aan je muur. Je kunt de borden natuurlijk kant en klaar kopen of je koopt ze zonder print in de gewenste kleur/maat en gaat zelf met kwasten en stiften aan de slag. Hierna kun je ze aan de muur bevestigen en klaar is je DIY wall. Hoe dan ook, je krijgt altijd een heel leuk en uniek stukje muur!

 

 

 

Onder aan de streep zijn er natuurlijk nog 101 opties die ik kan uitvoeren in mijn interieur maar dit moet de keuze wel vermakkelijken. Wat vinden jullie? Of heb je nog ideeën? Laat ze maar horen! Ik ga er nog eens een nachtje over slapen..

 

 

 

 

 

 

 

Deel op facebook
Please reload

RECENTE BLOGS

Please reload

CATEGORIEËN

Please reload

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now