1/5

(PRODUCT)FOTOGRAFIE

​Ook voor (product)fotografie kunt u ook bij mij terecht. Heeft u een nieuwe collectie die u zo snel mogelijk op uw webshop wilt plaatsen? Heeft u nieuwe marketing foto's nodig? Of misschien wilt u wel een persoonlijke foto voor bij u thuis.

Dit kan ik voor u regelen.

 

Het Nederlandse interieurlabel VOLT studio vroeg mij bijvoorbeeld om productfoto's te maken van de nieuwe kussen-collectie. Hierboven ziet u een kleine greep uit de gekozen foto's die nu ook op onder andere de website van VOLT studio en vtwonen.nl worden gebruikt.

 

VOLT studio is een Nederlands interieurlabel met strakke en originele woonaccessoires. Alle ontwerpen zijn zelf bedacht en uitgevoerd, dit maakt het label zo uniek. Dit was precies waarom het fotograferen van deze lijn zo bijzonder was.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of  een samenwerking met mij aangaan? Dat kan! Meer informatie vind u in het menu onder de knop ''contact''.

HELLO, IT'S ME

  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

Welkom bij ''My visual presentation''

 

Mijn visuele platform voor al mijn creatieve ideeën die ontstaan zijn uit mijn liefde voor interieur, styling en fotografie. Naast mijn blog, instagram en facebook ben ik een gecertificeerd vastgoedstylist, aangesloten bij het netwerk van House of KIKI. Alle middelen om  mijn creativiteit om te zetten in een snellere verkoop van uw woning.

 

Het proces van een vastgoedstylist vergt een specifieke aanpak en ik help u graag verder bij het stylen en laten opvallen van uw te koop staande woning. Zo komt deze als eerst onder de aandacht bij de potentiële kopers die gelijk een bezichtiging willen inplannen!

Wist u dat 70% van de woningen die 1,5 jaar te koop staan, binnen 3 maanden wordt verkocht na de restyling door een House of KIKI verkoopstylist? En dat u met een minimale investering van 0,5% van de verkoopprijs uiteindelijk veel geld bespaart, omdat u door restyling minder hoeft te zakken in vraagprijs?

Wilt u meer lezen over vastgoedstyling? Kijk dan in het menu onder ''vastgoedstyling''. Graag een vrijblijvend intake gesprek inplannen en horen wat ik voor u en uw woning kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via het menu ''contact''

© 2017 My visual presentation. All rights served

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now